آب هویج و دژنراسیون ماکولا

آب هویج می تواند به عنوان یک کمک تغذیه ای برای دژنراسیون ماکولا استفاده شود که علت شماره یک کاهش بینایی در سالمندان است. آب هویج که تازه از آبمیوه گیری خودتان گرفته می شود، بسیار شیرین است و بسیاری از مواد مغذی ارزشمند را برای بهینه سازی سلامت چشم فراهم می کند.

ماکولا به معنای لکه است که در مورد دژنراسیون ماکولا به نقطه روی شبکیه اشاره دارد. شبکیه چشم زمانی که کمبود آنتی اکسیدان در رژیم غذایی وجود دارد در معرض خطر قرار می گیرد و باعث پیری و زوال زودرس می شود. مصرف مقادیر زیادی از آنتی اکسیدان های محافظ بدن، یعنی ویتامین های C و E، کاروتن ها و مقادیر کمی از ماده معدنی، سلنیوم، به محافظت از بینایی شما کمک می کند. آب هویج در این آنتی اکسیدان ها به وفور یافت می شود.

آب هویج تازه حاوی آنتی اکسیدان های موجود بیشتری به شکل آلفا و بتاکاروتن نسبت به هویج خام است. آب هویج راحت تر از مصرف مقادیر زیادی سبزیجات هضم می شود. بتاکاروتن در بدن به ویتامین A طبیعی تبدیل می شود که یکی از عوامل شناخته شده برای مراقبت از چشم است.

به نظر می رسد بسیاری از بیماری های مرتبط با روند پیری توسط ترکیباتی به نام رادیکال های آزاد ایجاد می شوند. رادیکال های آزاد در بسیاری از فرآیندهای بدن از جمله عملکرد عروق خونی و مبارزه با عفونت نقش دارند. اگر بدن به درستی کار نکند، رادیکال های آزاد کنترل نشده می توانند باعث آسیب شوند. رادیکال‌های آزاد می‌توانند به عدسی چشم آسیب وارد کنند و منجر به آب مروارید و ماکولا در پشت چشم شوند و باعث دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن شوند.

افزایش سن در صورت رهایی از درد و ناتوانی مانند دژنراسیون ماکولا ارزش بسیار بیشتری دارد. افزایش سن بر سبک زندگی و بر نیازهای تغذیه ای تأثیر می گذارد. نیازهای کمتر انرژی به غذای کمتری نیاز دارد. بنابراین، سالمندان باید اطمینان حاصل کنند که غذاهای مصرفی دارای مواد مغذی متراکم هستند تا مصرف مواد مغذی رضایت بخشی داشته باشند.

کسانی که مقادیر زیادی سبزیجات تازه و آب میوه‌هایی مانند هویج مصرف می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری‌های دژنراتیو مرتبط با افزایش سن، مانند آب مروارید و دژنراسیون ماکولا مرتبط با افزایش سن را کاهش می‌دهند.

تحقیقات ثابت می کند که دژنراسیون ماکولا می تواند به مکمل های غذایی بسیار پاسخ دهد. یک مطالعه تحقیقاتی بزرگ در هاروارد نشان داد که حتی مصرف مکمل 6 میلی گرم لوتئین در روز می تواند احتمال ابتلا به دژنراسیون ماکولا را تا 57 درصد کاهش دهد.

آب هویج از هویج زرد حاوی زانتوفیل و لوتئین است که به رشد چشم های سالم و مبارزه با دژنراسیون ماکولا کمک می کند. هویج قرمز حاوی لیکوپن است که با کاهش خطر دژنراسیون ماکولا مرتبط است.

اعمال تغییرات در رژیم غذایی و سبک زندگی یک مزیت عمده برای سلامت بینایی و افزایش کیفیت زندگی سالم خواهد بود. معرفی غذاهای غنی از آنتی اکسیدان به رژیم غذایی، مانند آب هویج، می تواند خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا را کاهش دهد.