اسپیرولینا، تغذیه طبیعی که برای سلامتی شما مفید است

اسپیرولینا یک ریزجلبک سبز آبی تک سلولی مارپیچی شکل است که در دریاچه های نمک استوایی رشد می کند. این ریزجلبک توسط دکتر کلمنت فرانسوی در سال 1962 کشف شد. دکتر کلمنت دریافت که مردم گانیمو که در اطراف دریاچه چادز در آفریقا زندگی می کردند، علیرغم شرایط بد زندگی و منابع اندک، بدن قوی تری نسبت به سایر افراد متمدن در آن زمان داشتند. پس از مطالعات بیشتر، او مشاهده کرد که گانیمو جلبک سبز آبی خاصی را می خورد که روی سطح دریاچه شناور است. این جلبک اسپیرولینا است. چنین ارگانیسم تک سلولی ساده ای از قبل وجود داشت که حیات برای اولین بار روی زمین ظاهر شد. آنها ابتدایی ترین اشکال حیات هستند و منشأ همه حیات در اقیانوس ها هستند.

ارزش غذایی اسپیرولینا

بنابراین اسپیرولینا چقدر برای بدن انسان مغذی است؟
این جلبک یک غذای بسیار قابل هضم است و حاوی 60 تا 70 درصد پروتئین است و تمام اسیدهای آمینه ضروری را تامین می کند که در بین غذاهای گیاهی نادر است. از نظر تغذیه ای آنقدر متعادل است که هضم آن 5 برابر راحت تر از گوشت است.

علاوه بر پروتئین، اسپیرولینا یک منبع طبیعی غنی از ویتامین E و B12، آهن، کلسیم، آنتی اکسیدان ها است.
مواد معدنی، کربوهیدرات ها و آنزیم ها. ترکیبات فیتوشیمیایی غنی آن کاروتنوئیدها، کلروفیل (معروف به تصفیه کننده خون) است.
و فیکوسیانین فیکوسیانین یک رنگدانه آبی است که فقط در جلبک های سبز آبی یافت می شود.
آزمایشات نشان داده است که این پروتئین خاص می تواند میزان بقای موش های مبتلا به سرطان کبد را افزایش دهد.
این بدان معناست که می تواند از رشد سلول های سرطانی جلوگیری کند. همچنین می تواند از تکثیر ویروس جلوگیری کند و هومورال و سلولی را تقویت کند
بازوهای سیستم ایمنی

کم خونی، کمبود گلبول های قرمز و/یا هموگلوبین، به خوبی به ویتامین B12، اسید فولیک و کلروفیل موجود پاسخ می دهد.
در اسپیرولینا در واقع، اسپیرولینا غنی ترین منبع طبیعی ویتامین B12 است که زمانی تصور می شد تنها در محصولات حیوانی موجود باشد.
نه تنها این، یک آزمایش نشان داده است که زخم معده را می توان با مصرف 2 گرم اسپیرولینا در روز، با پوشاندن کلروفیل روی پوشش معده، درمان کرد.
سایر بیماری هایی که با کمک اسپیرولینا بهبود می یابند عبارتند از اختلالات کبدی مانند هپاتیت مزمن و دیابت.

یکی دیگر از ترکیبات مهم در این ابر غذا، گاما لینولنیک اسید (GLA) است.
این اسید چرب ضروری نمی تواند توسط بدن ما تولید شود، اما برای آن مهم است
استخوان های سالم، عملکرد طبیعی مغز، رشد و نمو، تحریک رشد پوست و مو و
تنظیم متابولیسم مانند چربی

علاوه بر این، GLA در داخل بدن به راحتی به اسید آراشیدونیک و سپس به پروستاگلاندین E2 تغییر می کند. محصول نهایی می تواند باشد
به عنوان یک عامل تنظیم کننده فشار خون در بدن ما ساخته شده است.

مقاله ای نوشته شده توسط کریستوفر هیلز، دکترای دکتری، با عنوان “اسپیرولینا به عنوان تغذیه برای مغز” می گوید که
بخش جالب … اثرات قابل توجه این پلانکتون گیاهی بر وضعیت هوشیاری ما به ویژه است
در حالی که هیچ چیز دیگری را روزه نمی‌گیرید… اکثر مردم پس از مصرف اسپیرولینا احساس افزایش انرژی و وضوح ذهنی می‌کنند
مکمل ویتامین

سایر اثرات و کاربردهای اسپیرولینا شامل جوانسازی، افزایش سطح انرژی، کاهش کلسترول، کاهش اسیدیته بدن،
حمایت از قلب و عروق و سم زدایی دیواره‌های سلولی نرم اسپیرولینا به آن اجازه می‌دهد تا به راحتی هضم و جذب شود
برای سم زدایی ایده آل است

ایمن برای مصرف

اسپیرولینا برای مصرف انسان بسیار بی خطر است. در واقع، این یک مکمل بهداشتی جدید نیست.
آفریقایی ها ده ها سال پیش آن را مصرف کرده اند و مکزیکی ها اکنون از آن استفاده می کنند
مواد مغذی ناکافی شیر مادر را پر کنید.
بیش از 70 کشور این سوپر غذا را به عنوان ایمن برای مصرف توسط آژانس های بهداشتی مربوطه تایید کرده اند.
در ارزیابی اسپیرولینا توسط WHO در سال 1992، این سازمان بیان می کند که:

اسپیرولینا یک محصول غذایی با کیفیت بالا است. سرشار از آهن و پروتئین است. مصرف آن بی خطر است و بسیار عالی است
مکمل غذایی برای کودکان