تابه سرخ کن مک و پنیر مکزیکی


این مک و پنیر مکزیکی با کاربرد آسان، مناسب برای کودکان و مغذی، در کمترین زمان به یک عنصر اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد!

ماک و پنیر مکزیکی در کاسرول

این دستور غذا چندین بار در طول سال ها آزمایش، طعم و مزه شده است و یکی از بهترین های ما باقی مانده است! این گوشت نیست، اما در صورت تمایل می توانید گوشت چرخ کرده یا مرغ پخته شده یا بوقلمون را اضافه کنید (و مقداری لوبیا و عدس را جایگزین کنید). به عنوان یک متخصص تغذیه، متوجه هستم که اکثر ما به اندازه کافی گیاهان نمی خوریم، و همانطور که بیشتر ما می دانیم، غذاهای گیاهی فواید زیادی برای سلامتی دارند و از ما در برابر بیماری ها و بیماری های مزمن محافظت می کنند. به همین دلیل تصمیم گرفتم این غذا را بدون گوشت درست کنم و به جای آن لوبیا و عدس اضافه کنم!

سارا ماکارونی و پنیر را در یک قابلمه بزرگ مخلوط می کند

لوبیا و عدس هر دو جزء خانواده “حبوبات” هستند. این گیاه عمدتاً به صورت محلی (در ساسکاچوان و آلبرتا!) رشد می کند و مقادیر قابل توجهی پروتئین گیاهی، فیبر غذایی، ویتامین ها و مواد معدنی را فراهم می کند. به عنوان یک مادر پر مشغله، من اغلب به کنسرو لوبیا و عدس روی می‌آورم، زیرا آنها بسیار سریع و آسان هستند! تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن را بشویید و اضافه کنید.

پیاز سبز را روی یک قابلمه پر از پنیر و مک بپاشید

در مورد افراد حساسی که غذاهای مخلوط را دوست ندارند چطور؟

برخی از کودکان غذاهای ترکیبی (کاسرول، لازانیا، فلفل قرمز، سوپ و غیره) را دوست ندارند، به خصوص اگر هنوز در حال یادگیری لذت بردن از برخی غذاها (معروف به غذا خوردن انتخابی) هستند. البته این بدان معنا نیست که ما نباید به آنها خدمت کنیم، زیرا آنها برای یادگیری دوست داشتن غذا به چندین قرار گرفتن در معرض مثبت نیاز دارند، اما معنی آن این است که آنها ممکن است آنچه شما می خواهید را نخورند، و شما باید “غذای مناسب” سرو کنید. در سر میز و همچنین به طوری که آنها آنچه را که می خورند در صورتی که آماده امتحان کردن غذای مخلوط نیستند، داشته باشند. چیزی که ممکن است به نظر برسد خوردن ماکارونی و پنیر مکزیکی، به اضافه مقداری نان، سالاد و یک سینی میوه است.

سلام، بچه های شما ممکن است شما را غافلگیر کنند و همه چیز را خودشان امتحان کنند!

ماکارونی و پنیر در جعبه ناهار بچه
مکزیکی گیاهی و پنیر در یک کاسه

مکزیکی گیاهی و پنیر در یک کاسه

میوه:
6-8

زمان آماده سازی:
10 دقیقه

زمان پخت و پز:
20 دقیقه

زمان کل:
30 دقیقه

این مک و پنیر مکزیکی با کاربرد آسان، مناسب برای کودکان و مغذی، در کمترین زمان به یک عنصر اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد!

عناصر

  • 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون

  • 1/2 پیاز، خلال شده

  • 1 فلفل قرمز مکعبی خرد شده

  • 4-5 هویج مکعبی خرد شده

  • 2 قاشق چایخوری سیر خرد شده

  • 1 قاشق غذاخوری پودر فلفل تند

  • 2 قاشق چایخوری زیره

  • نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن

  • 2 – 14.5 اونس گوجه فرنگی خرد شده

  • 1 – 15 اونس لوبیا سیاه، شسته و آبکش شده

  • 1 – 15 ق عدس، شسته و آبکش شده

  • پیازچه

  • 2 1/2 فنجان پنیر

  • 1 بسته نودل ماکارونی

  • 2 لیوان آب

  • 1/4 فنجان پیاز سبز مکعبی خرد شده

دستورالعمل ها

  1. روغن را در یک تابه یا قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز، فلفل دلمه ای و هویج را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند، هر از گاهی هم بزنید تا نرم و معطر شود.
  2. پودر فلفل قرمز، سیر، زیره و نمک را با سبزیجات به تابه اضافه کنید و حدود 30 ثانیه هم بزنید. گوجه‌فرنگی خرد شده، ماکارونی سبزی هوشمند Catelli، لوبیا، عدس و آب را اضافه کنید. شعله را روی حرارت متوسط ​​تا زیاد زیاد کنید و بگذارید بجوشد. بلافاصله حرارت را کم کنید، روی آن را بپوشانید و بپزید، گهگاهی هم بزنید تا پاستا آل دنته شود، 12-15 دقیقه.
  3. تابه را از روی حرارت بردارید و بیشتر پنیر را با کمی نگه داشتن هم بزنید تا روی آن پخش شود. با پنیر باقی مانده و پیاز سبز خرد شده بپاشید. لذت بردن!

یادداشت

* برگرفته از: https://kristineskitchenblog.com/one-pot-vegetarian-chili-mac/

آیا شما این دستور العمل را ساخته اید؟

[email protected] را در اینستاگرام تگ کنید و #sarahremmer را هشتگ کنید. و اگر این دستور غذا را دوست دارید، اگر بتوانید نظر بدهید و امتیاز دهید، معنی زیادی دارد.

مکزیکی گیاهخواری مک و پنیر سرخ کن