روغن های امگا 3 برای درمان آکنه

بنابراین شما همه چیز در مورد فواید اسیدهای چرب امگا 3 و روغن های ماهی که برای کمک به پیشگیری از بیماری قلبی و همچنین سایر بیماری ها تولید می شوند شنیده اید، با این حال، روغن های امگا 3 برای درمان آکنه به اندازه کافی صحبت نشده است. آکنه مشکلی است که جوان و پیر را به طور یکسان درگیر می کند و علت آن هورمون ها هستند. این یک واقعیت است که تولید بیش از حد هورمون دلیلی برای ایجاد چربی اضافی سبوم است و فولیکول های مو را که بدن انسان را پوشانده است مسدود می کند و باعث ایجاد جوش های پوستی می شود.

روغن‌های امگا 3 برای درمان آکنه در ارائه روغن‌های مفیدی که در این غدد چربی استفاده می‌شوند، موفق بوده‌اند، زیرا اندازه آنها کاهش می‌یابد و آکنه کمتری ایجاد می‌کند.

مزایای بیشتر روغن های امگا 3 برای درمان آکنه

استفاده از روغن‌های امگا 3 برای درمان آکنه مزایای بیشتری دارد و اثبات آن در سلامت ما و پیشگیری از بیماری‌های قلبی و سایر شرایط خود ایمنی و التهابی آشکار می‌شود. با این حال، این یک واقعیت غم انگیز است که اکثر مردم در دنیای غرب امروز به شدت دچار کمبود این اسیدهای چرب امگا 3 هستند و اسیدهای چرب امگا 6 زیادی را نشان می دهند که اگرچه ضروری هستند، اما مصرف اسیدهای چرب 6 باید بسیار کمتر از امگا 3 را می‌توان از طریق رژیم غذایی و خوردن آووکادو، آجیل، دانه‌ها و سایر سبزیجات برگ‌دار به دست آورد، اما اغلب به دلیل مواد غذایی موجود و کمبود مواد مغذی موجود در آن، مکمل‌ها و روغن‌های امگا 3 مورد نیاز است. برای درمان آکنه بهترین مکان برای شروع است.

برای سلامت آکنه حیاتی است که اسیدهای چرب ضروری امگا 3 به اندازه کافی وجود داشته باشد تا هورمون های شیمیایی حاصل از اسیدهای چرب امگا 3 را کنترل کند و در عوض سبوم اضافی را کنترل کند تا در موها تولید نشود. فولیکول هایی که باعث بروز این آکنه ها می شوند.

اما این همه ماجرا نیست، یکی از مهم ترین عواملی که باید هنگام انتخاب روغن های امگا 3 برای درمان آکنه به خاطر بسپارید این است که مطمئن شوید محصولی که دریافت می کنید با سموم و سایر آلاینده های محیط زیست آلوده نشده است. به عنوان مثال، نیوزلند یک تامین کننده اصلی است زیرا آنها شرایط بکر در آب برای ماهی های هوکی دارند که برای روغن ماهی در آنجا برداشت می شوند، بدون آلودگی و سموم هستند. مقدار اندکی از سموم و آلاینده های یافت شده از طریق فرآیندی به نام «تقطیر مولکولی» حذف می شود و تنها راه مؤثر برای پردازش روغن ماهی و حفظ تمام اسیدهای چرب ضروری برای حفظ و ارتقای سلامت است.