سرخ کردنی ماهی سمولینا

تقریباً هر آخر هفته مهمانی های خانگی داریم. دوستانی که برای خوردن غذا و نوشیدنی به آنجا می آیند اغلب باعث می شود که به آنها فکر کنم چیز جدید و جالبی را ارائه دهم.

من بیشتر اوقات غذای بسته بندی شده سرو می کردم اما با توجه به اثرات بد آنها بر سلامتی، بالاخره باعث شد وارد آشپزخانه شوم و همه چیز را در دست بگیرم.

غیر گیاهخوار بودن همیشه برای من فضای زیادی برای آزمایش مواد اصلی مرغ یا ماهی باقی می گذارد. با این وجود، فواید گنجاندن ماهی در رژیم غذایی شما بسیار بیشتر از هر نوع گوشت دیگری است. از این رو، من سعی کردم از سالم ترین گزینه، “سالمون” استفاده کنم. سرشار از امگا 3، منبع عالی پروتئین و ویتامین B، سرشار از آنتی اکسیدان. این دستور العمل قرار بود از نظر سلامت نمره “A” بگیرد. اما، برای افزایش طعم، هر چه تردتر باشد، بهتر است، پس چرا «ماهی سرخ کرده» درست نکنید.

کشف اخیر یک پیش غذای عالی، سرخ کردن ماهی سمولینا من است! سالم با حدود 120 کالری. در هر وعده، برای 4 نفر سرو می شود، زمان پخت 35-40 دقیقه. سریع و آسان!

عناصر:

1) فیله ماهی (به انتخاب شما)، من از ماهی قزل آلا استفاده کردم – 5-6 عدد

2) آرد سمولینا – 1/2 فنجان (به راحتی در سوپر مارکت هایی مانند Walmart در دسترس است)

3) خمیر سیر – 1 قاشق چایخوری

4) پودر فلفل قرمز (پاپریکا) – 1/2 قاشق چایخوری

5) آب لیمو – 1 قاشق چایخوری

6) نمک – به مزه

7) روغن زیتون – برای سرخ کردن کم عمق

روش:

1) فیله‌های ماهی را بشویید و در صورت نیاز پوست آن را جدا کنید، در حین شستن از دست‌های نرم استفاده کنید و در صورت استفاده از ماهی قزل آلا مالش دهید، زیرا قطعات ظریف هستند و به راحتی می‌شکنند.

2) در یک کاسه، یک قاشق چایخوری روغن، نمک، پاپریکا، آبلیمو و رب سیر را مخلوط کنید.

همه تکه های ماهی را پهن کرده و بمالید، روی آن را بپوشانید و حدود 15 تا 20 دقیقه در یخچال نگهداری کنید.

3) پس از اینکه خوب مرینید شد، یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه گرم کنید.

در یک بشقاب آرد سمولینا را پخش کنید.

4) فیله های ماهی را با آرد سمولینا بپیچید و در تابه کم عمق سرخ کنید.

5) معمولاً 5-7 دقیقه روی حرارت متوسط ​​طول می کشد تا ماهی از یک طرف سرخ شود و 5-7 دقیقه دیگر از طرف دیگر سرخ شود.

6) ممکن است چند دقیقه بیشتر طول بکشد تا ترد و خوب پخته شود.

7) پس از آماده شدن، آنها را در بشقاب بیرون آورده و با سس یا دیپ دلخواه سرو کنید.