شیر پاستوریزه و مولتیپل اسکلروزیس

لبنیات اغلب به عنوان منبع اصلی تغذیه مورد نیاز ما معرفی می شود، اما در عین حال یکی از شایع ترین علل آلرژی در انسان نیز می باشد. عدم تحمل لاکتوز یک پدیده گسترده است و بسیاری از مردم همچنین احساس می کنند که شیر با سیستم گوارشی آنها مطابقت ندارد. مشکل اصلی شیر از نظر سلامتی و ایجاد بیماری ها و آلرژی ها پاستوریزه شدن است. از زمانی که لوئی پاستور این روش را اختراع کرد، پاستوریزاسیون به عنوان وسیله ای برای کنترل عوامل بیماری زا در شیری که گاوهای شیری داده می شود، استفاده می شود، اما این فرآیند دارای اشکالات زیادی است. در میان بسیاری از بیماری های دیگر، تحقیقات نشان می دهد که بین پاستوریزه شدن شیر و ایجاد مولتیپل اسکلروزیس ارتباط وجود دارد. بیایید نگاهی دقیق‌تر به پاستوریزاسیون کنیم و چگونه به ام‌اس و سایر بیماری‌ها کمک می‌کند تا در مورد انتخاب‌های غذایی خود اطلاعات بیشتری کسب کنید.

پاستوریزه کردن، فرآیند گرم کردن شیر تا حرارت شدید برای مدت کوتاهی است تا شیر از شر عوامل بیماری زا و آلاینده ها پاک شود. در حالی که این یک عمل خوب از نظر خلاص شدن از شر باکتری های بد است، پاستوریزه کردن همچنین از بسیاری از مزایای سلامتی شیر مانند مواد معدنی و مواد مغذی مانند ویتامین B6، B12 و C خلاص می شود. احتمالاً مضرترین اثر پاستوریزاسیون است. تخریب آنزیم هایی است که به هضم و ایمنی کمک می کنند. یکی از این آنزیم‌ها لاکتاز است که به شیر اجازه می‌دهد قند لاکتوز شیر را تجزیه کند و به میزان بالایی از عدم تحمل لاکتوز کمک می‌کند. از آنجایی که شیر پاستوریزه از مواد مغذی و همچنین آنزیم‌های خود محروم است، نمی‌تواند یکی از حیاتی‌ترین عملکردهای خود را انجام دهد، یعنی عبور از ترکیبات حمایت‌کننده ایمنی که باعث واکنش ایمنی و رشد آنتی‌بادی‌ها می‌شود. بنابراین، شیر پاستوریزه محرکی برای بیماری های مختلف، به ویژه بیماری های خودایمنی مانند ام اس می شود. این ادعا توسط محققین علمی در Faculte de Medicine در فرانسه تأیید شده است که در مطالعه خود با عنوان “همبستگی بین مصرف شیر و محصولات لبنی و شیوع مولتیپل اسکلروزیس: یک مطالعه در سراسر جهان”، ارتباط بالایی بین نوشیدن شیر پاستوریزه و ابتلا به ام اس نشان دادند. در سال 1992 منتشر شد.

جامعه علمی سال‌هاست که از خطرات پاستوریزه شدن می‌داند، اما این بدان معنا نیست که صنایع غذایی به چیزی جز چشم پوشی از تحقیقات ادامه خواهد داد. پاستوریزه کردن فرآیندی است که در سیاست و پول به همان اندازه که در شیر گره خورده است. با این حال، راه هایی برای جلوگیری از مضرات پاستوریزاسیون و عوارض جانبی بالقوه مضر آن مانند ام اس وجود دارد. شیر خام یا شیر غیر پاستوریزه طبیعی تر است و به آنزیم ها یا مواد مغذی طبیعی آسیب نمی رساند. علاوه بر این، همیشه این گزینه برای انتخاب یک رژیم غذایی غیر لبنی با چسبیدن به سویا و سایر جایگزین های شیر مانند شیر برنج وجود دارد. شما فقط یک بدن در این زندگی دارید، بنابراین مهم است که از آن مراقبت کنید و این به معنای آگاهی از خطرات مرتبط با فرآیندهای مختلف در کار در صنایع غذایی مدرن است.