مهمترین فواید زنجبیل برای سلامتی

فواید سلامتی زنجبیل فراوان است و اغلب به عنوان یک ادویه شگفت انگیز با خواص دارویی و آشپزی طبقه بندی می شود. بیش از چهل و چهارصد سال پیش، طبق “دایره المعارف گیاهان رودال”، نانوایان یونانی نان زنجبیلی را از زنجبیل که از مشرق زمین وارد می شد، درست می کردند. در قرن شانزدهم اسپانیایی ها آن را کشت می کردند. از جامائیکا فاتحان آن را به دنیای جدید آوردند. در سال 1884 بریتانیا بیش از 5 میلیون پوند ریشه زنجبیل وارد می کرد. منشا زنجبیل نامشخص است. اعتقاد بر این است که بومی جنوب چین و هند است. سپس به جنوب فلوریدا معرفی شد. در خاک حاصلخیز، با زهکشی خوب و مرطوب که می تواند تا حدی سایه داشته باشد، به خوبی رشد می کند.

تغذیه متنوع و فواید سلامتی زنجبیل

زنجبیل حاوی بیزابولن، بورنئال، بورنئول، کامفن، کولین، سینئول، سیترال، ژینرول، اینوزیتول، روغن‌های فرار، PABA، فلاندرن، رزین آکرید، سکوی‌ترپن، بسیاری از ویتامین‌های B، زینگرون و زینگی‌برن است. در طول تاریخ برای درمان کولیت، دیورتیکولوز، حالت تهوع، گاز و سوء هاضمه، فلج زبان، تهوع صبحگاهی، استفراغ، گرگرفتگی و دردهای قاعدگی استفاده شده است. گفته می شود که روده بزرگ را پاکسازی می کند و گردش خون را تحریک می کند. همچنین برای درمان سرماخوردگی و گلودرد نیز استفاده شده است.

اگرچه زنجبیل می تواند برای زبان بسیار تند باشد، اما ظاهراً برای سوء هاضمه مفید است. این یک گیاه بی خطر و موثر است. تحقیقاتی انجام شده است که نشان می دهد این دارو در برابر بیماری حرکت نیز بسیار موثر است. زنجبیل به تقویت گردش خون کمک می کند و یک محرک بسیار ملایم است. گفته می شود که چای زنجبیل در پیشگیری از سرماخوردگی بسیار موثر است. همچنین می‌توان از آن در فصل بهار برای ساختن یک تونیک بهاری عالی برای بیدار کردن بدن پس از یک زمستان سرد طولانی استفاده کرد و بسیاری ادعا می‌کنند که می‌تواند خون را پاکسازی کند – یا حداقل شروعی نشاط‌بخش داشته باشد.

رشد زنجبیل

زنجبیل در بسیاری از مناطق استوایی به صورت تجاری رشد می کند و در مناطق دیگر می توان آن را در باغبانی ظرف یا ظروف کشت داد. برای رشد خود، پس از کاشت به ریزوم خریداری شده خود گرما، رطوبت و رطوبت زیادی بدهید. می‌توانید آن را در ماه‌های گرم‌تر در یک منطقه تا حدی سایه‌دار به بیرون از منزل منتقل کنید. حدود 12 ماه پس از کاشت می توانید آن را از گلدان خارج کنید. ریشه های فیبری را بردارید. تا جایی که می توانید استفاده کنید قطع کنید. مقدار کمی را برای کاشت مجدد در گلدان جدید ذخیره کنید. شما می توانید زنجبیل را به صورت تجاری تازه، آسیاب شده خشک یا در قطعات خشک خریداری کنید. زنجبیل تازه باید محکم بسته شود و در یخچال نگهداری شود. در صورت نگهداری از این طریق می تواند چندین ماه دوام بیاورد.

دستور العمل زنجبیل

چه کسی از یک لیوان یخ زده بلند دمنوش زنجبیل لذت نبرده است؟ زنجبیل در سال های اولیه بین سال های 1860 و 1930 محبوب ترین نوشابه در ایالات متحده محسوب می شد. انواع مختلفی از دستور العمل ها برای نحوه درست کردن آبجو زنجبیل یا زنجبیل خانگی وجود دارد. یک دستور العمل خانگی ساده برای آلو زنجبیل این است که مقداری زنجبیل تازه بگیرید و ریشه آن را خرد کنید. یک فنجان از ریشه را در یک گالن یا بیشتر آب بریزید و بگذارید تا جوش بیاید. از روی حرارت بردارید و اجازه دهید حدود 15 دقیقه دم بکشد. این کار طعم قدرتمند و خواص سلامتی زنجبیل را آزاد می کند. سپس آن را صاف کنید. می توانید عسل یا شیرین کننده دلخواه را به این چای اضافه کنید. سپس مقدار مورد نظر خود را به مقداری آب گازدار اضافه کنید.

زنجبیل معمولاً حاوی زنجبیل، شکر و آب گازدار است. آبجو زنجبیل طعم قوی تری از زنجبیل دارد و کمتر گازدار است و بسیار کمتر شیرین است. برای کسانی که سعی می کنند مصرف الکل خود را کاهش دهند، زنجبیل می تواند به عنوان یک جایگزین غیر الکلی در پانچ ها و شامپاین در رویدادها و مناسبت های مختلف استفاده شود. این نوشیدنی ها از نظر ظاهری می توانند شبیه شامپاین و سایر الکل های طعم دار باشند. زنجبیل به بسیاری برای آرام کردن ناراحتی معده داده شده است. این به دلیل وجود زنجبیل + آب گازدار است که اثر آرام بخشی بر معده دارد.

سایر کاربردهای آشپزی زنجبیل

زنجبیل یک جایگزین فوق العاده قند است که طعمی عالی و تقریباً بدون کالری اضافه می کند. می توانید از آن در تهیه شیرینی زنجبیلی، کلوچه ادویه دار و کیک استفاده کنید. بسیاری از غذاهای گوشتی مانند مرغ و گوشت گاو و برای تهیه سس و ماریناد را تقویت می کند. کمی زنجبیل آسیاب شده به سس مایونز اضافه شده، یک رویه عالی برای سالاد گلابی است. یک پیشنهاد سرآشپز این است که برای هر پوند گوشت یا مرغ، 1 تکه زنجبیل تازه پوست کنده را در مارینادی که درست می کنید، بریزید. اگر مرغ و جگر سرخ شده دوست دارید، می توانید آرد چاشنی شده را با تکان دادن مقداری زنجبیل آسیاب شده در مخلوط آرد درست کنید تا گوشت قبل از سرخ شدن داخل آن بریزد. ریشه زنجبیل را می توان به صورت تازه یا خشک در دستور العمل هایی از شمال آفریقا، آسیای جنوب شرقی، کارائیب، ژاپن، چین و هند شرقی استفاده کرد. در آشپزی چینی، معمولاً متوجه می شوید که ابتدا یک تکه ریشه زنجبیل تازه را قهوه ای می کنید. سپس سبزیجات سرخ شده خود را به این اضافه کنید.

برای تهیه چای زنجبیل، از یک قاشق غذاخوری پودر زنجبیل در هر فنجان آب جوش استفاده کنید. همچنین می توانید ریشه تازه را رنده یا برش دهید و سپس آن را در آب بجوشانید تا زمانی که آب زرد رنگی به دست آید. همچنین می توانید گیاهان مفید دیگری مانند نعناع فلفلی، کمی پودر میخک یا چند میخک کبود را به آب دم کرده اضافه کنید. بگذارید دم بکشد و صاف کنید و در طول روز بنوشید تا سلامتی را ارتقا دهید. اگر چای قوی‌تری را ترجیح می‌دهید، به جای اینکه بگذارید برای مدت طولانی دم بکشد، مقدار زنجبیل را افزایش دهید.

حمام زنجبیل علاوه بر مصرف این گیاه می تواند یکی دیگر از مزایای سلامتی عالی باشد. حمام زنجبیل می تواند به کاهش درد و افزایش گردش خون کمک کند. فقط چند عدد زنجبیل رنده شده را در حمام خود بریزید و خیس کنید. همچنین می‌توانید پارچه‌ها را در چای زنجبیل خیس کنید و مستقیماً روی ناحیه دردناک بدن بمالید.

آلرژی

در حالی که صحبت از فواید زنجبیل می شود، افرادی هستند که ممکن است به زنجبیل حساسیت داشته باشند. واکنش‌های آلرژیک شدید به زنجبیل ممکن است شامل بثورات پوستی، کهیر، مشکل در تنفس و اشکال مختلف درماتیت باشد. در این صورت، فورا مصرف زنجبیل را قطع کنید و به دنبال مراقبت های پزشکی باشید. عوارض جانبی کمی با مصرف زنجبیل در دوزهای پایین همراه بوده است. در نتیجه، به نظر می رسد که افزودن زنجبیل به رژیم غذایی شما فواید زیادی دارد. فواید سلامتی زنجبیل استثنایی است و این توانایی را دارد که طعم فوق العاده ای به رژیم غذایی اضافه کند.

خلاصه

ادویه آتشین، فواید سلامتی زنجبیل از افزایش گردش خون گرفته تا کمک به سوء هاضمه و همچنین به عنوان یک عنصر در بسیاری از غذاها از سراسر جهان است و به راحتی در بسیاری از غذاهای ساده و سریع به عنوان بخشی از رژیم غذایی روزانه شما گنجانده می شود.