پیچ و مهره کلاسیک – Fraiche Living


هیچ چیز نمی گوید خانواده مانند یک کاسه آجیل کلاسیک گرد هم می آیند! از این دستور ساده برای مخلوطی از غلات، آجیل، چوب شور و ادویه های خانگی لذت ببرید.

مهره و پیچ و مهره کلاسیک در قیچی قلع و طلایی

مهره و پیچ و مهره چیست

Nuts and Bolts ترکیبی خوشمزه و اعتیاد آور از چوب شور، غلات (معمولاً Chex و/یا Shreddies)، Cheerios، آجیل مخلوط و ادویه های خوشمزه است. این یک میان وعده عالی برای غذا دادن به جمعیت یا دادن به عنوان یک هدیه خوشمزه بسته بندی شده در جعبه یا شیشه است. معمولاً در طول تعطیلات از آن لذت می برند، اما واقعاً می توان آن را در هر زمانی از سال خورد!

آجیل و پیچ و مهره کلاسیک با غلات، شیرینی و آجیل

نحوه ساخت پیچ و مهره

اینکه بگوییم این یک میان وعده آسان و چشمگیر است، دست کم گرفته شده است. به سادگی غلات، شیرینی ها و آجیل را با کره ذوب شده، تاماری یا سس سویا، ورسسترشر و سیراچا (در صورت تمایل) مخلوط کنید، با نمک چاشنی تکان دهید و بپزید! با خیال راحت هر گونه موادی را که دوست دارید حذف کنید، فقط مطمئن شوید که مواد بیشتری را با چیز دیگری جایگزین کنید تا اندازه آن ثابت بماند. اینجا واقعا هیچ قانونی وجود ندارد.

مهره و پیچ و مهره کلاسیک در یک جعبه
مهره و پیچ و مهره کلاسیک در جعبه کارت کریسمس

پیچ و مهره کلاسیک

جعبه هدیه آجیل و پیچ و مهره خانگی کلاسیک با ملاقه

پیچ و مهره کلاسیک

این دستور العمل کلاسیک برای آجیل و پیچ و مهره بسیار اعتیادآور برای اضافه کردن به پیش غذای تعطیلات یا بسته بندی در جعبه به عنوان یک هدیه خانگی عالی است. برای تهیه این سبزی از کره گیاهی استفاده کنید و برای جایگزینی نمک و چاشنی از نمک چاشنی از پیش تهیه شده استفاده کنید (به سلیقه تنظیم کنید). کمی بیشتر شربت افرا با کره اضافه کنید تا مخلوط شیرین تری حاصل شود.

عناصر

نمک چاشنی

  • 1
    قاشق کوچک
    نمک
    یا بیشتر به دلخواه
  • 1
    قاشق کوچک
    پودر سیر
  • 1/2
    قاشق کوچک
    پودر پیاز
  • 1/2
    قاشق کوچک
    فلفل قرمز
  • 1/4
    قاشق کوچک
    فلفل

اسنک را مخلوط کنید

  • 10
    فنجان ها
    غلات مخلوط
    کریسپسیس، شردیز، اوز
  • 1
    فنجان
    بادام زمینی بدون نمک
  • 1
    فنجان
    بادام خام
  • 2
    فنجان ها
    شیرینی های کوچک
  • 3/4
    فنجان
    کره ذوب شده
  • 2
    قاشق های بزرگ
    سس تاماری یا چاتنی
  • 1
    قاشق سوپخوری
    ورسسترشر
  • 1
    قاشق سوپخوری
    سس سریراچا
    (انتخاب من)
  • 2
    قاشق های کوچک
    شربت افرا
    (انتخاب من)

دستورالعمل ها

نمک چاشنی

  1. با مخلوط کردن نمک، پودر سیر، پودر پیاز، پاپریکا و فلفل در یک کاسه کوچک، نمک چاشنی درست کنید.

اسنک را مخلوط کنید

  1. فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید و دو ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  2. غلات، آجیل و شیرینی ها را در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید. کره ذوب شده را با سس Worcestershire، سس سویا، Sriracha و شربت افرا در صورت استفاده مخلوط کنید و روی مخلوط بپاشید. نمک چاشنی را روی صورت بپاشید و مخلوط را هم بزنید.

  3. مخلوط را بین سینی های پخت آماده شده تقسیم کنید، به طور یکنواخت پخش کنید و 12-15 دقیقه (تا قهوه ای طلایی روشن) بپزید و تا نیمه ورق بزنید. قبل از نگهداری در ظرف دربسته در دمای اتاق تا 1 ماه در یخچال قرار دهید.