با رفتن به پایان سال، با مشغلههای زیاد و معاشرتهای اجتماعی، دوست دارم بررسی کنم که در وعدههای غذایی خود سبزیجات زیادی میخورم. دلایل زیادی وجود دارد که چرا من سبزه را دوست دارم! سبزیهای برگدار از میزان خوشمزه و مغذی بودن آنها در همه چیز، از غذاهای مغذی گرفته تا اسموتیها گرفته تا نحوه حمایت از کبد، واقعاً یک غذای فوقالعاده هستند. هنگامی که صحبت از حمایت از پوست سالم از درون به بیرون می شود، سبزی ها در صدر فهرست مواد تقویت کننده زیبایی قرار دارند. بیایید ببینیم چرا:
اهمیت میوه ها و سبزیجات
به طور کلی، میوه ها و سبزیجات نقش بسیار مهمی در سلامتی دارند زیرا حاوی مواد مغذی ضروری و فیتوکمیکال هایی هستند که به طرق مختلف از بدن حمایت می کنند. وقتی صحبت از سلامت پوست به طور خاص می شود، ممکن است از خطر بیماری پوستی حمایت کند یا از آن جلوگیری کند. رابطه بین رژیم غذایی و قرمزی پوست نیز ممکن است منعکس کننده تاثیر خوردن میوه ها و سبزیجات بر جریان خون در پوست باشد. پلی فنول ها (آنتی اکسیدان های موجود در سبزیجات برگ سبز) ممکن است برای خاصیت ارتجاعی پوست مفید باشند که ممکن است بر خونرسانی پوست تأثیر مثبت بگذارد.
سبزیجات سبز
سبزیجات سبز به دلیل داشتن رنگدانه های گیاهی دارای بالاترین سطح آنتی اکسیدان در مقایسه با سایر سبزیجات هستند و انواع توت ها حاوی بیشترین میزان آنتی اکسیدان نسبت به سایر میوه ها هستند. هر چه رنگ غذای گیاهی تیره تر باشد، آنتی اکسیدان بیشتری دارد. به همین دلیل است که ما عاشق اسفناج، آرگولا، کلم بروکلی، چغندر نقره ای و کلم پیچ هستیم—اینها برخی از سبزیجات تیره رنگ هستند!
محافظت در برابر رادیکال های آزاد
عملکرد اصلی آنتی اکسیدان ها محافظت در برابر آسیب رادیکال های آزاد است. پس رادیکال های آزاد دقیقا چیست؟ سلولهای پوست دائماً مولکولهای بسیار واکنشپذیری را ایجاد میکنند که ما آنها را رادیکالهای آزاد میشناسیم. رادیکال های آزاد می توانند در سلول ها تجمع کنند و به مولکول های دیگر آسیب وارد کنند. این رادیکال های آزاد توسط سیستم های مختلف برای ایجاد تعادل خنثی می شوند. با این حال، هنگامی که این تعادل شکسته شود، بسیاری از ساختارها ممکن است تحت تأثیر قرار گیرند و باعث ایجاد یا تشدید یک بیماری پوستی شوند. وقتی این را بفهمید، میتوانید ببینید که میزان فراوانی آنتیاکسیدانهایی که سبزیجات برگ سبز برای جلوگیری از پیری زودرس تا پوست کدر فراهم میکنند چقدر مفید است.
کلروفیل
کلروفیل فراوان ترین رنگدانه گیاهی است و مسئول دادن رنگ سبز به غذاهای گیاهی است. آنها سرشار از کلم پیچ و به ویژه اسفناج هستند. مشخص شده است که این رنگدانه از آسیب DNA پشتیبانی می کند و از آن جلوگیری می کند. سبزیجات سبز رنگ مانند جعفری، اسفناج، شاهی، شاهی و نعناع دارای فعالیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی هستند و سرشار از فنل و کلروفیل هستند.
سایر مواد مغذی مورد نیاز برای شادابی پوست
علاوه بر آنتی اکسیدانهایی مانند کاروتنوئیدها، توکوفرولها و فلاونوئیدها، سایر مواد مغذی در سبزیهای برگدار به وفور یافت میشوند، مانند ویتامینهای A، C، DE، امگا 3، پروتئین و سویه لاکتوباسیل باکتریها، که همچنین نشان داده شده است که باعث سلامت پوست میشوند. و از زیبایی حمایت می کند. از داخل.
نکته: مصرف این غذاها را با مکمل های سبز رنگ افزایش دهید
یک مکمل غذایی سبز با کیفیت بالا راهی عالی برای بسته بندی دوز اضافی از مواد غذایی دوستدار پوست در روز شماست. من در حال حاضر عاشق فرمول JSHealth Vitamins Greens + Collagen هستم. این ترکیب شامل فواید علف گندم ارگانیک و علف جو، همراه با کلم بروکلی، کلم پیچ و اسفناج ارگانیک است. این سبزیهای غنی از مواد مغذی سرشار از ویتامینهای C، E و K، فولات، فیتونوترینتها و آنتیاکسیدانها هستند تا به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متنوع و متعادل، از سلامتی شاداب حمایت کنند. سپس کلاژن دریایی هیدرولیز شده خود را اضافه کردیم تا سطوح کلاژن را دوباره پر کند تا به پوستی حجیم و هیدراته به نظر برسد، علائم قابل مشاهده پیری را کاهش دهد، شادابی پوست را تقویت کند و از مو و ناخن های سالم حمایت کند.
منابع:
Solway J, McBride M, Haq F, Abdul W, Miller R. رژیم غذایی و پوست: نقش یک رژیم غذایی گیاهی کامل در پیشگیری و معکوس کردن پیری پوست – مروری. جی کلین استات درماتول. 2020; 13 (5): 38-43.
Ezgi Doğan Comert، Burçe Ataç Mogol، Vural Gökmen، رابطه بین رنگ و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ها و سبزیجات، تحقیقات جاری در علوم غذایی، جلد 2، 2020، ص 1-10،
افزودن FAS. آنتی اکسیدان ها در پوست آن برنج درماتول. 2017; 92 (3): 356-362.
Ghosh D, Scheepens A. عمل عروقی پلی فنل ها. Nutr Food Mall Reese. مارس 2009; 53 (3): 322-31.