کیک ماست یونانی سیب – Fraiche Living


این کیک ماست یونانی سیب به راحتی درست می شود، به طرز خوشمزه ای مرطوب است و همراهی عالی برای یک فنجان چای یا قهوه است. اگر می توانید چند سیب محلی بردارید و بیایید به پخت بپردازیم!

یکی از بهترین خاطرات من که در اوکاناگان بزرگ شدم، پیش بینی فصل میوه بود. گیلاس، آلو، هلو، گلابی و البته سیب های ترد خوشمزه تازه از درخت. نمی دانستم چقدر خوش شانس بودیم! من حدود 10 سال قبل از بازگشت از اوکاناگان دور شدم و از میوه ای که در اینجا رشد می کنیم (و البته شراب شگفت انگیزی که تولید می کنیم!) سطح متفاوتی از قدردانی را دارم.

کیک ماست یونانی سیب به شکل مربع بر روی یک تخته چوبی با سیب تازه و یک قابلمه چای

پرش به دستور غذا

من سالها است که یک نسخه از این کیک درست می کنم، اما می خواهم یک تغییر ایجاد کنم. از آنجایی که شوهر و پسرم به هر چیزی «سیب» معتاد هستند، فکر کردم که یک نسخه سیب از این کیک را امتحان کنم. من آن را تغییر دادم و streusel را گندم کامل درست کردم و شکر را از دستور اصلی کم کردم. بوی موفقیت شیرین بود.

امیدوارم که شما هم مثل قبیله ما آن را دوست داشته باشید!

تکه کیک ماست یونانی سیب توسط Fraiche Living برش مربع روی تخته چوبی با سیب های تازه

دستور پخت سیب

این می تواند دست کم گرفته شود اگر بگوییم من دستور العمل های سیب “زیادی” دارم! حقیقت این است که من عاشق پختن با سیب هستم. شاید این دختر اوکاناگان در من باشد؟! آنها در تمام طول سال بسیار متنوع و قابل دسترس هستند و آنها را به یکی از میوه های مورد علاقه من در پخت تبدیل می کند. در اینجا چند مورد مورد علاقه من است!

کدام سیب برای پخت بهتر است؟

سیب هایی که بدون از دست دادن شکل خود نرم می شوند، بهترین ها برای پخت هستند. من سیب ننه اسمیت، آمبروزیا یا گالا را دوست دارم (یا ترکیبی!). همه آنها یک شرط امن هستند! توجه داشته باشید، سیب گرنی اسمیت ممکن است کمی ترش تر باشد. من دوست دارم از این صفحه استفاده کنم میوه های درختی قبل از میلاد به عنوان مرجع برای تمام جزئیات گونه سیب!

کیک ماست یونانی سیب به شکل مربع بر روی یک تخته چوبی با سیب تازه و یک قابلمه چای

کیک ماست یونانی سیب

کیک ماست یونانی سیب

عناصر

روکش میوه ای

  • 1/2
    فنجان
    گردوی ریز خرد شده
  • 1/4
    فنجان
    آرد گندم کامل
  • 2
    قاشق غذاخوری
    شکر قهوهای
  • 2
    قاشق غذاخوری
    کره ذوب شده
  • 1/2
    تست
    دارچین
  • خرج کردن
    نمک

برای کیک

  • 10
    فنجان ها
    سیب های پوست کنده و نازک بریده شده*
  • 2
    قاشق غذاخوری
    اب
  • 1/4
    فنجان
    شکر قهوهای
  • 1
    تست
    دارچین
  • 2
    فنجان
    آرد همه منظوره
  • 1
    تست
    جوش شیرین
  • 1
    تست
    پودر خمیرمایه
  • 1/2
    تست
    نمک
  • 1 1/3
    فنجان
    ماست یونانی
    ساده یا وانیلی
  • 2
    تست
    وانیل
  • 1/4
    فنجان
    کره
    نرم شد
  • 3/4
    فنجان
    قند
  • 2
    تخم مرغ

دستورالعمل ها

برای استروسل

  1. همه مواد استروزل را با هم در یک کاسه متوسط ​​ترکیب کنید و کنار بگذارید.

برای کیک

  1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و قالبی به ابعاد 9×13 اینچ را چرب کنید.

  2. در یک قابلمه با کف متوسط ​​روی حرارت ملایم، سیب ها، آب، شکر قهوه ای و دارچین را با هم مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه بپزید تا سیب ها نرم شوند اما شکسته نشوند. کنار بگذارید تا خنک شود.

  3. در یک کاسه متوسط، آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

  4. در یک کاسه کوچک جداگانه، ماست یونانی و وانیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.

  5. در یک کاسه بزرگ یا همزن، کره و شکر را با دور تند هم بزنید تا سبک و پفکی شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار اضافه کردن با همزن بزنید تا یکدست شود. مخلوط آرد و ماست را به طور متناوب در 2 قسمت اضافه کنید و با سرعت کم هم بزنید تا مخلوط شوند و کناره های کاسه را بتراشید. سیب های پخته شده را داخل آن بریزید.

  6. مایه کیک را داخل قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.

  7. استروسل را به طور مساوی روی آن بپاشید و به مدت 30 تا 35 دقیقه یا تا زمانی که خلال دندانی که در مرکز فرو کرده اید تمیز بیرون بیاید بپزید.

یادداشت های دستور غذا

*من از سیب بی سی گالا استفاده کردم چون شکل خود را حفظ می کند اما می توانید از نوع دیگری استفاده کنید.

رژیم لاغری سریع